Den bedste guide til en god ergonomisk kontorstol i 2016

11 juli 2016 Thomas Nielsen
image

Den bedste guide til en god ergonomisk kontorstol i 2016

Hvor kan man købe de bedste ergonomiske kontorstole? Eller dem der er bedst til prisen? Har du for nyligt købt en ergonomisk stol, har du med 100% sikkerhed stillet dig disse spørgsmål men hvad gjorde du? Du kan købe rimelige og prisbillige kontorstole hos diverse danske forhandlere (fysisk butik) men det er bare som om kvaliteten ikke helt er som den skal være og det fornemmer man meget hurtigt, faktisk i det øjeblik du åbner kassen.

Dansk Kontorstol Forsyning Logo

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

En ergonomisk kontorstol er den som yder den absolut bedste komfort og siddeposition til netop dig som person (kropsbygning), altså en rigtig god ergonomisk kontorstol kan tilpasse dig om du er 204cm høj eller 167cm, vejer 145kg. Eller bare 45kg, er bred eller tynd, er langbenet eller ej. En 100% ergonomisk kontorstol kan altså dermed justeres i følgende:

  • Højden på stolen kan justeres
  • Ryggen på kontorstolen kan lænes tilbage og løses i ønsket position
  • Justerbar armlæn
  • Gyngefuntion
  • Justerbar ryg (op og ned)
  • Justerbar sæde
  • Justerbar sædebredde
  • Justerbar lændesupport
  • Justerbar nakkestøtte og det er optimalt hvis det er vertikalt og horisontalt

Alle disse ovenstående kvalifikationer og justeringer er et ”must-have” hvis du skal gå efter den bedste stol og for hvert manglende af ovenstående punkt ville du kunne se prisen på din ergonomiske kontorstol blive billigere og billigere og sådanne kontorstole findes der mange af i Danmark men det bedste er at finde en udbyder der har det hele, så du i ro og mag kan afprøve de forskellige stole og dermed have en realistisk chance for at vurdere hvilken kontorstol der passer bedst til dig men vi anbefaler at du tester den, sidder på den og afprøver de forskellige justeringsmuligheder af og først der vil du have et kvalificeret bud på hvilken ergonomisk kontorstol du skal købe. Er du i tvivl kan du evt. overveje at kontakte Dansk Kontorstole Forsyning, denne virksomhed har et showroom i Glostrup og her kan du både prøve og se alle de bedste kontorstole inden et køb og selvom du rent faktisk har prøvet en kontorstol og købt derefter, har du yderligere hele 14 dage til at afprøve stolen hjemme og det er hvad de hos dankontorstole.dk kalder for ”tilfredshedsgaranti”

Flere nyheder