Forkæl en du holder af med brunch i København

22 September 2022 Camilla Skøtt

editorial

Der er ikke meget, der slår en god, gedigen brunch. Slet ikke hvis du vil forkæle en, du holder af.

Bor du i hovedstaden, anbefaler vi, at du tager et kig på denne side: https://brunchkøbenhavn.dk/ – du vil med sikkerhed kunne finde en restaurant eller café, der byder på netop den type brunch, du elsker.

 

brunch københavn

 

En lækker brunch er ren forkælelse

Weekender og forkælelse går hånd i hånd med brunch, og hvis du virkelig vil forkæle en, du holder af – din mor, søster, svigerinde, bror, far eller en helt sjette – så skal du invitere på en god brunch.

Den sene morgenmad er hyggelig at nyde sammen, og det er et måltid, der fordrer samtale og nærvær. Faktisk kan langt de fleste uden problemer bruge hele formiddagen på at nyde en god brunch.

Spørgsmålet er naturligvis, hvilken type brunch du skal invitere på. Vi kan ikke give dig svaret – men vi kan give dig lidt inspiration.

 

Klassisk brunch til den tradtionelle 

Skal du forkæle en person, der har en traditionel forkærlighed til mad, er det måske bedst at gå den klassiske vej. 

Vælg et spisested, der byder på godt rugbrød eller lækre boller i kombination med smør, ost og marmelade. Derudover må der gerne være lidt lækkert tilbehør i form af pølser og pålæg – og selvfølgelig æg. 

Og selvom det er den klassiske løsning, er det altid rart, hvis der er lidt luksustilbehør i form af et stykke koldrøget laks eller en god paté.

 

brunch københavn

 

Gourmetbrunch til den bevidste

Er det en mere kvalitetsbevidst gæst, du skal invitere ud, som sætter pris på små, men gode madoplevelser? Så kan du overveje et spisested, der tilbyder kryds af-konceptet.

Med kryds af-konceptet vælger du og din ledsager selv, hvad der skal på jeres respektive tallerkner. Er du vild med røget laks og hønsesalat, vælger du det, mens din gæst kan krydse af i andre delikate retter.

Fordelen ved denne form for brunch er, at I begge kan få lige præcis det, I har allermest lyst til.

 

Champagnebrunch til fejringen

Skal der fejres noget særligt i forbindelse med din brunchaftale, kan du med fordel vælge en café eller restaurant, der tilbyder såkaldt champagnebrunch.

Champagnebrunch kan i og for sig indeholde nøjagtig de samme elementer som en klassisk brunch eller en kryds af-brunch. Forskellen er blot, at I kan få et køligt glas champagne sammen med maden – og skal noget fejres, skal der da champagne på bordet.

God fornøjelse med at vælge den helt rette brunch.

More articles