Giv dit soveværelse en make-over med velour

23 February 2023 Anna Marie Aggerholm
image

Velour senge er kommet for at blive

Når du indretter dit soveværelse med en velour seng, fortryder du, at du ikke fik øje på alle kvaliteterne ved velour for mange år siden. Velour blev i mange år forbundet med det royale, luksuriøse og det prestigefyldte, men sådan er det ikke mere.

Velour kom til Europa for over 1000 år siden og var helt op til vor tidsalder kun noget, de rige og kongelige havde råd til. 1700-tallets franske konger tapetserede deres slotte nærmest udelukkende med velour.

I dag er velour heldigvis for enhver, der bare gerne vil forkæle sig selv med noget lækkert i deres hjem. Lige nu er det så hot som aldrig før.

Stort udvalg

Er du på udkig efter en lækker og blød velour seng, er der nok at vælge imellem. Både hvad angår farver og modeller. De mest fremherskende modeller på markedet er dog kontinentalsenge i enten elevation eller sandwich udgaver.

 

Møbler i Hillerød / Senge / Showroom

 

Elevation

Opnå bedre liggekomfort i en elevationsseng, hvor du kan hæve både hoved og ben efter behov. Modellen er også helt fantastisk, hvis du i en kortere eller længere periode må være sengeliggende af den ene eller den anden årsag. Du opnår en virkelig god søvnkvalitet i en elevationsseng.

Kontinentalseng

Ud over en god nattesøvn får du her en smuk og moderne seng i flot design. Smag og behag er forskellig, så vælg selv mellem en full-cover model og en sandwich udgave. Begge modeller er lavet med et ekstra lag fjedre for at højne komforten.

Nemt og medgørligt materiale

Velour har en skinnende og unik struktur, som de fleste tror nemt går i stykker. Men det modsatte er faktisk tilfældet. Velour er et super slidstærkt materiale, der er nemt at holde. I dag fremstilles velour af polyester.

Rengøring udføres let med en støvsuger og lidt imprægnering. Stoffet er vævet meget tæt, og hårene står lodret, som lader alle mulige former for væske prelle af.

Velour senge fås i mange fine farver, så der er ingen undskyldning for ikke at overveje en luksus seng til soveværelset, som matcher dine øvrige møbler.

More articles