Kom nemt i gang med at teste din bolig for skimmelsvamp

18 december 2019 Emilie Jacobsen
Kom nemt i gang med at teste din bolig for skimmelsvamp

Har din kælder været oversvømmet, er det en god ide, at du sørger for at teste, om der gror skimmelsvamp i den. Selvom du synes, at du har fået tørret den godt, kan det nemlig stadig være, at der sidder og gemmer sig skimmelsvamp under tapetet. Det er ikke sundt for dig at bo i et hus, hvor der er skimmelsvamp. Derfor er det vigtigt, at du fanger det i opløbet, så du ikke kommer til at få helbredsmæssige problemer på grund af det. 

Heldigvis er det nemt for dig selv at teste dit hjem for skimmelsvamp. Det er derfor ikke noget, som du behøver at bruge en masse tid og en masse penge på. Du kan købe den form for skimmelsvamp test, der er relevant for dig på skimmelsvamptest.dk. Dermed kan du hurtigt komme i gang med at teste derhjemme. 

Der findes overordnet to forskellige former for tests: En test, der måler antallet af svampesporer i luften, og en test, som du bruger til at tage prøver af væggen med. I nogle tilfælde skal du også medsende en kontroltest fra et andet rum, så laboratoriet har noget at sammenligne med. Det vil alt sammen fremgå af instruktionen til den test, som du har købt. 

Når du har taget testen derhjemme, sender du den ind til skimmelsvamptest.dk, og de analyserer den derefter i deres laboratorium. Derefter får du hurtigt et svar, og du kan derfor nemt og hurtigt finde ud af, om du skal gøre noget for at få skimmelsvampen fjernet.

Når du skal have fjernet skimmelsvamp, er det vigtigt, at du bruger det rette udstyr og beskytter dine luftveje. I mange tilfælde er det mest sikre, at du sørger for at få professionelle til at fjerne det for dig. Dermed er du sikker på, at der ikke kommer til at opstå problemer, og at du slipper helt af med det. 

Flere Nyheder