Få styr på lokkerne med et besøg hos en rigtig frisør

08 januar 2020 Astrid Pedersen
Få styr på lokkerne med et besøg hos en rigtig frisør

Hvis du oplever, at dit hår er tørt, virker tyndt og slidt i spidserne og har mistet sin glans, er det sikkert et resultat af, at det på en eller anden måde har taget skade. Der er mange ting, som kan afstedkomme skadet hår. Blandt disse er daglig vask og styling af håret.

Hvis du vasker håret hver eneste dag, kan det slide meget på håret, da hårstrået tørres ud. Og hvis du samtidig bruger hårtørreren efter hver hårvask, føjer du yderligere til skaden, da varmen også beskadiger håret. Det samme gælder for glattejernet og krøllejernet samt alle de kemiske produkter, du bruger for at få håret til at sidde, for eksempel mousse, hårlak eller gele. Og farver du håret selv med kunstig farve, i stedet for at få det farvet eller lysnet professionelt hos frisøren, tager du endnu et skridt på vejen mod et totalskadet hår.

Et nyfarvet hår ser måske blankt og sundt ud, og lyse reflekser giver et flot spil – men det er en stakket frist. På sigt skader disse produkter dit hår og gør det mat og glansløst, hvis du ikke sørger for at pleje håret med produkter, som passer til hårets type.

Hjælp håret på vej mod sundhed og helse med hjælp fra din frisør

Bor du i Valby eller omegn, er hjælpen nærmere end nogen sinde før. Den velansete Frisør Capaldi driver nemlig salon i Valby, hvor de tilbyder deres populære og luksuøse behandlinger med hårprodukter som passer til dit hår. Når du vælger at overlade dit hår i hænderne hos de dygtige frisører hos Frisør Capaldi, er du garanteret en behandling, som vil efterlade dit hår sundt, strålende og glansfuldt – og at eventuelle farver eller striber holder i lang tid.

Hvis du vil forkæle dig selv med en frisørbehandling i luksus klassen, kan du bestille tid hos Frisør Capaldi i Valby på http://capaldi.dk/ 

Flere Nyheder