Kan man komme for tæt på ens revisor?

23 February 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er vigtigt at holde ens relationer tætte og på afstand efter, hvordan ens forbindelse til de respektive emner er.

Der er selvfølgelig forskel fra person til person, men som udgangspunkt må man jo sige, at ens familiemedlemmer nok står en nærmere, end man oplever det med kassemedarbejderen nede i supermarkedet.

Men det kan blive en lidt prekær situation med en person, som man på én og samme tid har et nært forhold til, men som kan kamme over på en betragtning af, at det fører positive ting med sig, mens det bare resulterer i, at der kommer forviklinger i klemme.

Eksempelvis kan man have en revisor i Skive, som således bor i behørig afstand til, at man hurtigt kan komme i kontakt med vedkommende, for revisoren både bor og arbejder måske i lokalområdet for at have en føling med, hvad der foregår her.

Vedkommende kan endda være fra egnen fra barnsben, så man er på fornavn med de fleste i byen.

Mange revisorer bliver også en personlige rådgiver og vejleder for en kunde og hele dens familie, fordi sådan en revisor ofte tager sig af personlige sager, hvor man kommer ind under huden på kunderne over en længere periode.

Så kan det bedre svare sig at have den samme end at skifte vedkommende ud fra sag til sag, så man skal starte forfra hver gang.

Men det kan desværre også ende på sådan en måde, hvor man bruger ens revisor til at vejlede en med andre sager, hvor man så mener, der ikke skal en regning til.

Eller man ringer på mærkelige tidspunker, hvor det ender med at minde om chikane, fordi man lige vil spørge ind til noget.

Her skal man som kunde huske at skelne mellem arbejdsuniformen og selve personen bag revisoren, for selvom man har et personligt forhold til hinanden, så skal der også være en professionel distance til hverdag.

More articles