Hvordan vil det føles ved fjernelse af visdomstænder?

04 januar 2020 Anders Lundtang Hansen
Hvordan vil det føles ved fjernelse af visdomstænder?

Vi kan lige så godt sige det, som det er: Hvis du lider af tandlægeskræk, så bliver det ikke en sjov oplevelse for dig, når der skal foretages fjernelse af visdomstænder på dig.

Heldigvis er mange tandlægeklinikker bevidste om, at mange klienter har det på den måde, så de tager hånd om skrækken ved at skulle gå til tandlæge generelt.

Men hvis vi lige fokuserer på det med, når man skal have hevet ens visdomstænder ud eller bare en enkelt af dem, så kan det være naturligt at spørge, hvordan det vil føles i munden.

Det afhænger både af skrækken og ens smertetærskel, for ofte er man bange for det ukendte end oplevelsen selv, når den sker.
Det er fordi, man opsætter en masse skrækscenarier i hovedet om, hvad der kommer til at ske, og de forestillinger er helt ude af proportioner.

Lad derfor være med at lytte til andre, der har skrækhistorier fra tandlægestolen, før du selv skal have hevet en visdomstand ud.

Har du prøvet at få hevet en tand ud før, så kan du godt regne med, at det kommer til at føles på samme måde, men siden de visdomstænder sidder i siden af munden, kan det være lidt svært at komme til her.

Der er heller intet i vejen for, at du får benyttet noget bedøvelse i denne ombæring. Man er ikke sej ved at lade være.

Man kan spare penge ved ikke at bruge det, men er det oplevelsen værd, hvis man i forvejen ikke kan lide at få hevet tænder ud?

Det er dog altid svært at spå om, hvordan det vil føles og fornemmes, for det kan komme til at tage længere eller hurtigere, end hvad man lige havde forberedt sig på.

Men gå ind til oplevelsen med positive tanker, så kan det ikke gå helt galt.

Flere Nyheder