Få et tilbud på en gulvafslibning i Ballerup

28 March 2019 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop købt et hus eller en lejlighed, og skal du i gang med at planlægge renovering heraf, bør du først og fremmest tage gulvet i boligen i øjesyn. Er huset eller lejligheden forsynet med et intakt trægulv, som dækker hele det fulde bolig areal (på nær vådrum så som badeværelse eller bryggers), er du heldig. Det kan nemlig sagtens vise sig, at trægulvet kan blive et stort aktiv for din bolig, hvis du på et tidspunkt vælger at sælge den igen.

Et slidt trægulv er ikke nødvendigvis beskadiget

Måske virker trægulvet i dit nye hjem som noget, du egentlig ikke gider samle på. Det kan være plettet og ridset, overfladen kan være udtørret og med masser af splinter, og der kan være misfarvede plamager fra solens skarpe stråler og det, der kaldes slidspor. Slidspor i et trægulv opstår, når overfladen er så slidt, at støv, snavs og skidt trædes ned i den udtørrede overflade, og her indlejrer sig i træværkets porøse fibre. Slidspor er umulige at vaske væk – og derfor skal der en grundig gulvafslibning til, førend trægulvet bliver pænt og ensartet i overfladen.

Ved en gulvafslibning fjernes allerhøjst to millimeter af træværkets overflade, og dermed alle misfarvninger og småskrammer. Du vil blive overrasket over, hvor flot og jævnt dit trægulv vil fremstå, når første den slidte og plettede overflade er slebet bort. Alle pletter og skjolder fra spildte væsker, misfarvninger fra solfalming samt de grimme slidspor vil forsvinde som dug for solen, og et helt nyt og friskt trægulv vil åbenbare sig – klar til en plejende og beskyttende behandling med lud, lak, sæbe eller olie.

Vælg en professionel gulvafslibning

Du vil ikke fortryde at vælge en dygtig og erfaren håndværker til at forestå opgaven med gulvafslibning i dit nye hjem. Du får den bedste vejledning og opnår det smukkeste resultat med en professionel gulvafslibning – læs mere på https://gkservice.dk/gulvafslibning-ballerup/ 

More articles