Ved aftagning af postkasse stickers efter længere tids brug

07 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Ved aftagning af postkasse stickers efter længere tids brug

Postkasse stickers er populære som aldrig før, og du gør dig selv at hoppe med på den dille med det samme, hvis du skal nå at være med!

Vi taler ikke om de labels, som man har brugt i utallige år på ens postkasse, men et nyere fænomen med at udforme og skabe personlige og varierende postkasse-stickers, som du kan søge dig frem til forskellige steder.

Hvis du ikke allerede kender til dem, så vil de nok åbenbare sig for dig på den der måde, hvor du bliver præsenteret for noget, som du ikke anede, at du havde brug for at lære at kende – men derefter vil du ikke kunne forestille dig ikke at benytte dem igen.

Du kan skifte dem ud, som du finder lyst til det, hvis der for eksempel sker skift i antal af beboere i ens hjem, hvis du vil have et nyt design – eller ganske enkelt, hvis du vil flytte et nyt sted hen, hvor du skal sætte nye stickers op.

Disse moderne stickers er heldigvis meget hårdføre og kan klare det meste af det danske vejr og holde til mange sæsoner, selvom de klart nok kan falme lidt i solen og se medtagede ud efter længere tids brug, men som udgangspunkt holder de sig længe.

Og de holder sig godt på plads, for de er også lavet til, at de skal kunne holde til at sidde fast i længere tid ad gangen, da de fleste postkasser sidder udenfor, selvom nogle skam findes i aflukkede opgange med videre.

Men du kender det jo nok selv, at det er noget lettere at tage et klistermærke af, som lige er blevet sat på, end hvis du skal hen at tage et af, som har siddet fast i flere år.

Nogle gange kan det endda være helt umuligt!

Derfor bør du følge den vejledning, som du ofte får med til dine postkasse-stickers, hvordan de skal tages af for at få det bedste resultat.

Flere Nyheder