Værd at vide om samarbejdet med en boligadvokat

23 September 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Der er flere ting, som kan være gode at vide, når det kommer til et samarbejde med en boligadvokat. De ting får du selvfølgelig fremhævet i denne artikel, så du forhåbentlig også selv får lyst til at hyre en, når du skal kaste dig ud i en bolighandel. 

Disse ting skal du vide om en boligadvokat

Det er frivilligt om du vil bruge en boligadvokat 

Den første ting der skal fremhæves omkring en boligadvokat er, at det er fuldstændig frivilligt, om du hyrer en, hvad end du skal sælge eller købe en bolig. Det er derfor også en beslutning, som er helt op til dig. 

Boligadvokaten er fleksibel i sin hjælp 

Noget du også skal vide omkring en boligadvokat er, at vedkommende kan være ret så fleksibel, når det kommer til hjælpen du kan få. For hvis du f.eks. er ret rutineret i boligsalg eller boligkøb, så er der måske ikke nødvendigvis brug for hjælp til at gennemgå papirarbejdet. Men måske kan du i stedet ønske hjælp til udarbejdelse af et skøde, at tinglyse skødet m.m. Med andre ord kan du få skræddersyet hjælp. 

Boligadvokaten er på din side under bolighandlen 

Det kan måske virke som en selvfølge, men det er værd at fremhæve, at en boligadvokat er på din side under en bolighandel. Du kan derfor også gå endnu mere trygt ind i en bolighandel, da du har sikkerhed for, at boligadvokaten vil fremhæve aspekter, du bør være ekstra opmærksom på, eller aspekter som kan stille dig dårligt, hvis ikke der forhandles om dem. 

Du finder landsdækkende advokatfirmaer du kan hyre 

En sidste ting der skal fremhæves er, at du finder landsdækkende advokatfirmaer, du kan hyre til at hjælpe dig. Et godt bud er eksempelvis knudsgaardadvokater.dk. Du kan også klikke direkte ind på deres afdeling i København: boligadvokatkøbenhavn, hvis du har fundet din drømmebolig her. 

More articles