Vær opmærksom på, om der følger gamle pantebreve med skødet

06 February 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Når du tidligere købte et hus, var det meget normalt, at du skulle overtage sælgerens gamle pantebreve, der var knyttet til huset. Det er man dog i vid udstrækning gået væk fra, men du bør alligevel altid tjekke, at du ikke kommer til at hænge på noget af sælgerens gamle gæld. Det vil være virkelig ærgerligt for dig og kan komme til at have store konsekvenser for din økonomi, hvis du overser det. 

Den bedste måde at sikre dig selv i forbindelse med, at du underskriver og tinglyser skødet, er, at du får en boligadvokat til at læse det igennem, inden du endeligt godkender det. På den måde er du sikker på, at du ikke kommer til at hæfte for en gæld, der ikke er din egen, og at der ikke er nogen problemer i forhold til det. 

Skødet er et af de vigtigste dokumenter i en bolighandel, fordi det netop er det, der viser, at det er dig, der ejer boligen. Det er derfor ikke et sted, hvor du skal gå på kompromis. 

Et godt firma, der kan hjælpe dig med at læse skødet igennem og generelt få en god bolighandel, er eboligadvokat.dk. De har stor erfaring med det og kan derfor hjælpe dig trygt igennem. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/skoede/ 

Der findes dog mange forskellige former for firmaer, hvilket gør, at priserne på at få en advokat til at hjælpe dig med denne type af opgaver ikke er særligt høje. Når du lige har brugt en masse penge på at købe en bolig, er det ikke rart for dig, hvis du skal til at bruge endnu flere penge på en advokat. Der er det meget rarere, hvis du for eksempel kan bruge dine penge på nye møbler eller ny maling af din nye bolig, så den kan komme til at se fantastisk ud, når du flytter ind. 

More articles