Tømrer til din undsætning!

26 juli 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

En tømrer kan bruges til vidt forskellige opgaver, hvor der skal arbejdes med blandt andet træ-elementer og generelt groft arbejde.

Var du for eksempel klar over, at en tømrer kan hjælpe dig med udskiftning af køkken i århus, for at blive virkelig specifik?

Nej, det var du måske ikke klar over, for det kan være, du bare tænkte, at tømreren kunne bruges til at skære nogle køkkenbordplader til at levere andre elementer til dette arbejde, men her har man faktisk at gøre med en helhedsløsning, hvor der bliver taget hånd om mange aspekter.

Så din tømrer kan faktisk hjælpe dig med mange forskellige opgavetyper lige fra begyndelsen til slut, hvor det hele fremstår færdigt.

Og siden vi indledte denne artikel med et meget specielt eksempel, så er det faktisk bare op til din fantasi at forestille dig, hvad din tømrer ellers kan hjælpe dig med. Det er bare med at kontakte din nærmeste eller måske undersøge det link lidt nærmere, som vi indsatte på det specielle emnerområde tidligere.

Men selvom en tømrer kan lige en lidt grovkornet, firskåren og rødmosset type, der måske mest er til grovbehandlinger, så skal du ikke tage fejl af, at en god håndværker i form af en tømrer ikke bare skal have kræfter til at klare mange typer af opgaver både ude og inden – de skal også kunne regne blandt flere ting.

Ting som matematik, regning og geometri skal de virkelig have styr på, og ofte kan de give baghjul i beregningerne til andre, der ellers også bruger matematik til dagligt, men på et mere kontororienteret område.

De produkter, som en tømrer laver og skal sætte sammen, skal jo både passe i teorien og praksis, så det er vigtigt at kunne regne efter helt ned til mindste millimeter, så man ikke ender med håndværksmæssigt arbejde, der skal skrottes, fordi man beregnede forkert.

Flere Nyheder