Super feminin Daisy Marc Jacobs – find den på nettet

13 november 2018 Astrid Pedersen

editorial

Din parfume bør understrege din personlighed og indgå som en naturlig del af din udstråling, på linje med dit outfit, dine accessories, din hårstil og din makeup. En parfume bør bidrage til at undebygge hele din integritet som kvinde, hvad end du vælger at fremhæve det sensuelle, det business mindede, det ungdommelige eller det spirituelle.

Daisy Marc Jacobs – et top pick for kvinden som er ung af sind

Blandt de helt store og populære klassikere inden for parfume til kvinder finder vi Daisy Marc Jacobs. Siden sin lanceringen har den skønne duft i den søde og unikke flakon indtaget kvinders hjerter over hele verden. Lige som designeren Marc Jacobs mode kreationer, som altid har været overraskende, med et strejf af det uventede, samtidig med at det sofistikerede og tidløse islæt bevares, er alle dufte fra Marc Jacobs perfumes kendetegnet derved, at de er klassiske dufte med et lille twist. Og Daisy Marc Jacobs er ingen undtagelse.

Daisy Marc Jacobs er, med sine topnoter af vilde skovjordbær og hjertenote af gardenia og viol sommer, solskin og forelskelse på flakon. Solide, men ikke tunge eller bombastiske, bundnoter af hvidt træ sørger for, at parfumen holder læge uden at blive kvalm. Denne sofistikerede kombination af klassiske noter vil understrege din personlige og feminine udstråling som nysgerrig, legende og positiv i sin indstilling.

Find Daisy Marc Jacobs og andre kendte brands online hos Sephora

Måske kender du den internationale kosmetik forhandler kæde Sephora fra varehuse og stormagasiner. Nu kan du også købe de kendte parfume brands online i Sephoras webshop sephora.dk. Foruden Marc Jacobs, finder du parfumer fra udvalgte kvalitets brands så som Acqua Di Parma, Biotherm, Biotherm Homme, Calvin Klein, Caron, Caudalie, Chloé, Clean, DIOR, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Giorgio Armani, Gucci, GUERLAIN, HERMÈS, Hugo Boss, Jimmy Choo, KENZO, Lancôme, Narciso Rodriguez, Paco Rabanne og Yves Saint Laurent.

Flere Nyheder