Spis på den bedste restaurant i Sønderborg

Leder du efter en lækker restaurant med central beliggenhed i Sønderborg? Så bør du tjekke Restaurant Colosseum. Hos Restaurant Colosseum kan du altid få lækker, vel tilberedt mad efter de traditionelle danske opskrifter. Restaurant Colosseum er velegnet til såvel en dinner date med dit hjertes udkårne som til et større selskab – for eksempel en familie komsammen eller en firma julefrokost. Restaurant Colosseum råder nemlig over såvel restaurant med udendørs og indendørs servering som selskabs lokaler, hvor der er plads til mange mennesker, og hvor selskabet kzn nyde privat servering.

Hvad har Restaurant Colosseum på menuen?

Når du besøger Restaurant Colosseum, som er en dansk restaurant i Sønderborg, kan du, foruden høflig og kundevendt betjening, forvente dansk køkken i top klasse. Uanset om du kommer forbi til frokost, eller om du har booket bord til en lækker middag, kan du vælge blandt en mangfoldighed af danske klassikere – fra smørrebrød til Wienerschnitzel.

Frokost kortet indeholder naturligvis alle de velkendte variationer over temaet ”sild”, udødelige klassikere som pariserbøf, stjerneskud og herregårdsbøf, og selvfølgelig stegt flæsk ad libitum, komplet med kartofler, persillesovs og rødbede.

Kommer du forbi til aftensmad, kan du nyde Kong Frederiks livret, som også serveres ad libitum, og som består af strimler af flanksteak i krydret flødesauce, med kartofler, pommes frites, hakket æg, løg og rødbeder som tilbehør. Er du mere til fisk, tilbyder Restaurant Colosseum selvfølgelig den gode, danske stegte rødspætte med husets bløde og velsmagende persillesovs samt kartofler. Og til dessert kan du nyde en god gammeldags æblekage, en klassisk sønderjysk rugbrøds lagkage, eller måske en creme brulee med hjemmelavet solbær sorbet.

Take out og catering hos Restaurant Colosseum

Ønsker du at nyde den lækre mad fra Restaurant Colosseum derhjemme, kan du bestille den som takeout via hjemmesiden restaurantcolosseum.dk. Det er også her, du booker bord til din næste restaurant oplevelse.

Post Author: Astrid Pedersen