Sorte træterrasser i smukt design

18 januar 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Skal sommeren tilbringes i haven, er det en stor fordel med en lækker træterrasse. Og drømmer du om at få opført sådan én, bør du læse med i det følgende.

Hvem kan hjælpe mig med et sort terrassedæk?

Hvis du ønsker dig en stilfuld sort træterrasse kan du få den udført i mørkt kvalitets træværk og dernæst bejdset så den flotte sorte farve bliver helt gennemgående. Tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS har udført op til flere træterrasser med sort overflade behandling som får din terrasse til at komplimentere din mørke hus facade, eller stå i lækker kontrast til din hvidkalkede ditto. Og et sort trædæk har fordelen af at suge solens stråler til sig og dermed blive særligt lunt under fødderne uden dog at blive brandvarmt.

Hvorfor vælge Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS?

Der er mange gode grunde til at kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS når du skal have opført en flot og funktionel træterrasse. Med hjælp fra Andreas la Cour er du garanteret en træterrasse som er et aktiv for din bolig – på mange forskellige måder.

Først og fremmest vil din nye træterrasse udgøre den perfekte ramme om familiens udeliv i løbet af sommeren. En træterrasse udgør en naturlig overgang mellem stuen, soveværelset eller køkkenet og så din have – og kan, såfremt du vælger at få opført en overdækket én af slagsen, faktisk fungere som en slags udestue. Og så vil en veldesignet og professionelt konstrueret træterrasse under alle omstændigheder fungere som det perfekte underlag når du skal dække op til familiens udendørs aftensmad.

For det andet vil din nye træterrasse rent faktisk kunne føje ekstra værdi til din bolig og dermed øge prisen ved et eventuelt fremtidigt salg. Du kan læse mere, og se eksempler på flotte træterrasser, på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder