Sørg for at få ordentlig vejledning, når du køber bolig

09 januar 2018 Emilie Jacobsen
Sørg for at få ordentlig vejledning, når du køber bolig

Det er en stor beslutning at købe en bolig. Derfor er det også vigtigt, at du har overvejet den nøje, inden du tager den. Det gælder ikke bare i forhold til, om det er det rigtige hus for dig, men også i forhold til om huset kan komme til at koste dig mange flere penge, end du måske havde regnet med. Det kan være, hvis der er fejl på huset, som du ikke havde opdaget, eller hvis der er fejl i kontrakten, som du ikke havde været opmærksom på. 

Reglerne for, hvad ejendomsmægleren skal oplyse dig, er i dag ændret. Det betyder, at du ikke kan være sikker på at høre om alle fejl og mangler til en fremvisning. Derfor kan det være en god ide for dig, at du hyrer en uvildig boligadvokat, der kan hjælpe dig med at sikre et godt boligkøb. Det kan for eksempel være https://eboligadvokat.dk/, der har stor erfaring med at hjælpe købere af både ejerlejligheder, huse, projektsalg og andelsboliger. Lige meget hvilken form for bolig du køber, kan du altså være sikker på at få et godt boligkøb, når du handler hos dem. 

Du kan vælge at tage fat i en boligadvokat på stort set alle stadier af dit huskøb. Det kan være lang tid inden, at du har fundet det hus, som du gerne vil købe. Det kan for eksempel hjælpe dig med at få noget ro i maven, hvis advokaten på forhånd fortæller, hvad du skal være opmærksom på. 

Det mest almindelige er dog, at du først tager kontakt til boligadvokaten, når du har fundet en bolig, som du gerne vil købe. Så har du alle de relevante papirer, som advokaten skal læse igennem for dig. De fleste boligadvokater kan læse papirerne igennem i løbet af 24 timer. Det er med til at gøre, at du kan handle hurtigt, hvis det er det, din hushandel kræver. 

Flere nyheder