Smukt og naturligt hår med Tints Of Nature

11 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at farve dit hår i en mørkere nuance, men synes du, at det er for dyrt at få det gjort hos en professionel frisør? Så kan du faktisk nemt gøre det selv. Det kræver blot, at du har lidt tålmodighed og – hvis du har meget langt hår – måske endda en veninde til hjælp.

Når du vælger selv at farve dit hår, sparer du en del penge, da frisører ofte er dyre. Og samtidig bliver besparelsen større i længden, da du selv kan forestå farvning af den udvoksning, som uvægerligt vil fremkomme, når du vælger at farve dit hår i en nuance, som adskiller dig væsentligt fra hårets egen naturlige farve.

Naturlig hårfarve med Tints Of Nature

Du skal dog være opmærksom på, at mange former for billig hårfarve kan virke skadeligt på dit hår og på din hovedbund. Og har du før haft farve i dit hår, eller måske fået det affarvet eller lagt reflekser i, kan resultatet af kemisk farvning adskille sig markant fra det ønskede. Du bør således udelukkende anvende naturlig hårfarve, som er skånsom for hud og hår, og som bruger naturligt pigment til at tone håret.

Tints Of Nature er et brand, som fremstiller hårfarve udelukkende baseret på naturlige og økologiske ingredienser – som det eneste af sin slags. Hårfarver fra Tints Of Nature indeholder ingen parabener, og er 100% fri for ammoniak. Dette gør Tints Of Nature til en særdeles velegnet hårfarve til hjemmebrug. Med Tints Of Nature risikerer du ikke at ødelægge dit hår eller udvikle eksem. Tvært imod vil Tints Of Nature med sin unikke blanding af naturlige økologiske ekstrakter beskytte håret og samtidig fungere som en hårkur. I kombination med plejende planteudtræk samt E- og C-vitamin vil Tints Of Nature gøre dit hår skinnende og blankt, uanset hvilken farve, du vælger.

Læs mere om Tints Of Nature på hair4all.dk

More articles