Skab dine egne mirakler med A Course in Miracles

14 September 2022 admin

editorial

Når det drejer sig om at foretage positive ændringer i vores liv, oplever mange af os, at vi har brug for en smule vejledning. Det er her, holistiske retreats og spirituel vejledning kan være nyttige og give os de værktøjer og den støtte, vi har brug for, for at komme videre på vores rejse mod selvforbedring.

Hvad er et åndeligt retreat?

Et spirituelt retreat er en time-out fra hverdagens problemer og distraktioner, som er dedikeret til at udforske vores indre selv og uddybe vores spirituelle forbindelse. Det kan være en fantastisk måde at få klarhed og perspektiv på, komme i kontakt med ligesindede og lære nye teknikker til at inkorporere spiritualitet i vores hverdag.

A Course in Miracles

Svanecenteret tilbyder åndelige rekreationsophold ledsaget af behandlinger som eksempelvis kranio sakral terapi.

Hvad er kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en holistisk helbredende metode, der bruger blid berøring til at løsne spændinger fra knogler og væv i hovedet, nakken og rygsøjlen. Denne form for terapi kan være nyttig til at reducere stress, lindre smerter og fremme afslapning. Kranio sakral terapi kan være gavnligt for mennesker i alle aldre, lige fra babyer, der har kolik eller har svært ved at spise, til voksne, der lider af stress, angst eller kroniske smerter.

Hvad er A Course In Miracles?

Et kursus i mirakler er et populært valg for dem, der søger åndelig vejledning, og tilbyder en praktisk tilgang til at opnå indre fred og tilgivelse. Kurset er baseret på Helen Schucmans bog A Course In Miracles.

Målet her er, at du skal ændre din tankegang fuldstændigt. Dette skift kan være svært, men det åbner mulighedernes døre på en måde, som intet andet nogensinde har gjort før! Hos Svanecenteret tilbydes dette kursus i et forløb over 10 undervisningsgange fordelt over et år.

Klik ind og læs mere om åndelige kurser på svanecenteret.dk.

More articles