Skån kroppen og andet værktøj med løftegrej

06 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har sikkert fået at vide, at det er vigtigt at huske, at man løfter forskellige ting og sager med hele kroppen og dermed ikke ryggen alene.

Det vil sige, at man skal bøje i benene og få kroppen ned, før man løfter særligt tungere ting for at få dem op.
Desværre er der mange, der ikke husker det, fordi det umiddelbart virker nemmere at bukke sig forover og løfte det, man skal have op.

Men det ødelægger bare kroppen i længden, selvom man måske ikke mærker det til at starte med.

Hvis der så er tale om gods, som der er virkelig tungt, så skal man slet ikke begynde at se, om man kan løfte det selv, og selvom man måske kan dele godset op i mindre portioner for at løfte det, så sparer man trods alt tid ved at kunne løfte og rykke det hele samtidig.

løftegrej

Det er godt for alle, at man bruger løftegrej

Men måske ser man sig så omkring og indser, at man ikke har noget, som der er godt at løfte og flytte med, så man bruger det værktøj eller de maskiner, som man lige har ved hånden, fordi man har travlt.

Problemet er bare, at værktøjet og maskinerne ikke er bygget til at flytte hverken korrekt eller med så tunge sager.

Derfor kan man ende med at ødelægge dem i længden, også selvom de kan holde til en flytning eller to.

Anbefalingen herfra er derfor, at man sørger for at anskaffe sig noget løftegrej af forskellige anordninger, så man altid har noget, der egner sig til den løfteopgave, som man står overfor.

Det kan godt være, det ikke lige er aktuelt lige nu, men det kan komme på tale, og så er det godt, at man er forberedt på diverse løfteopgaver, der kan melde sig.

Flere Nyheder