Singlerejser er ikke en falliterklæring – tværtimod!

17 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Synes du, det kan virke fornedrende direkte at flage med, at man tager på singlerejser, så er det bestemt ikke dig, den er gal med, men det er andre mennesker indbildte forestillinger og fordomme, der ødelægger den opfattelse.

Se bare på events4singler.dk, der arrangerer mange spændende rejser for singler: https://www.events4singler.dk/app/single-rejser

De rejser ser jo virkelig spændende ud, og hvis man så får en flirt, en ven, en kæreste eller noget helt andet, så er det jo virkelig med til at gøre det til en spændende og uforglemmelig oplevelse!

Problemet ligger nok i, at samfundets normer for tiden dikterer, at man skal være i et forhold, hvor man bevæger sig fremad sammen.

Er man ikke i et forhold, så er det fordi, man ikke er værd at samle på, og så går folk udenom en i store buer.

Selvfølgelig er der de typer, der bare ikke kan undvære at være i et forhold og elsker den tilstand, men der er jo også mennesker, der i kortere eller længere periode af deres liv vælger aktivt at være single, fordi der følger noget frirum med, hvor man kan pleje sig selv.

Så har man måske pludselig set, at nu er man blevet moden til at være i et forhold, hvor det passer sammen med resten af ens liv, for de kloge mennesker siger jo, at man skal kunne hvile i sig selv, før man kan hvile i andre, så måske skulle man bare finde sig selv, før man fandt sammen med en anden.

Og hvorfor så ikke aktivt finde den person til singlerejser!

Det var praktisk talt det, som man gjorde i gamle dage, hvor man fandt nye, spændende personer af kød og blod, før man fandt dem på nettet på datingsider, som man dengang så ned på, men som nu er blevet moderne at gøre.

Hvorfor ikke gå lidt baglæns og gøre, som vores forfædre gjorde og fandt hinanden i det virkelige liv!

More articles