Se de seneste crosstrainer test online

24 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal du indrette fitnessrum derhjemme? Så bør du overveje at investere i en lækker crosstrainer.

Hvad er fordelene ved en crosstrainer?

Der er mange fordele ved ta udstyre det private fitnessrum med en crosstrainer. En crosstrainer er måske den mest alsidige fitness maskine der findes.

De fleste crosstrainere anno 2021 leveres med et hav af indstillings muligheder for blandt andet tempo og modstand. Der findes programmer til vægt tab, puls træning, interval træning og meget mere. Du kan måle din puls og hjerterytme ved hjælp af smarte sensorer i håndtagene på en crosstrainer. Og så træner en crosstrainer hele kroppen.

Solid opvarmning og cardio på en crosstrainer

Når du bruger din crosstrainer træner du ikke blot ben og baller. Den opret stående position giver di mulighed for at styrke korsettet samtidig med at balance og koordinations evnen udvikles og vedligeholdes.

Da du også bruger dine arme i forbindelse med træning på en crosstrainer vil du få bevægelse i din overkrop. Kroppens naturlige cirkulation aktiveres og der sættes fart på blod omløbet.

Derfor er en crosstrainer ideel til dit træningsrum

Du kan med andre ord både få sved på panden, høj puls og varme muskler i løbet af ganske kort tid på din crosstrainer. Det bløde ellipse formede bevæge mønster minimerer risikoen for skader på dine led. Og den forholdsvis korte træningstid bevirker at dine muskler slides mindst muligt under opvarmning.

Du kan bruge din crosstrainer hver dag, enten som daglig kredsløbs træning eller i forbindelse med opvarmning til dine styrketrænings øvelser. Det handler blot om at bruge maskinen rigtigt, og så selvfølgelig at vælge den rette crosstrainer.

Lad FitFact.dk hjælpe dig med at finde en god crosstrainer

På den danske fitness blog FitFact.dk kan du læse mere om de forskellige crosstrainer modeller og finde den rette af slagsen. Klik ind på https://fitfact.dk/fitnessmaskiner/crosstrainer/crosstrainer/ og få yderligere information.

More articles