Sådan sikrer du din fremtid med Power Bi

19 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Der er mange gode grunde til at dygtiggøre sig selv på daglig basis, så hvorfor ikke tilføje endnu en egenskab til din værktøjskasse, så du bliver endnu mere uundværlig for virksomheden du arbejder hos?

Det er nemt at lære

Selvom det kan virke uoverskueligt og svært at gå til, så kan Power Bi faktisk være utrolig nemt at lære. Der er nemlig mange muligheder i dag, hvis man ønsker at lære at bruge systemet. Vi kommer her i indlægget ind på 3 måder, som vi kan anbefale man bruger, hvis man gerne vil lære noget nyt som Power Bi.

Der er rigeligt med kurser

Når du gerne vil lære noget som Power Bi, så har den store digitalisering gjort, at det er super nemt og ligetil. Der er muligheder i dag, som ikke var der for 20 år siden, når man ønsker at lære noget nyt. Dette er ligegyldigt om det er at mure en væg op, eller om det er at lære et nyt stykke software.

Måderne du kan lære på i dag inkluderer, at du kan finde guides online, hvor du kan læse dig frem til hvordan du gør. Du kan bruge online video guides, hvor en person forklarer hvordan du skal gøre, samtidig med de viser det på skærmen.

Hvis du ikke er til selvlære, så kan du tilmelde dig Power Bi kurser københavn, hvor du har muligheden for at blive oplært i det. På et kursus vil du nemlig få muligheden for at blive tilknyttet et hold, hvortil der er tilknyttet en underviser. En underviser der kan hjælpe dig i processen, og illustrere hvad det er du gør forkert.

Hvilken metode der er den bedste for dig, det må du selv vurdere, vi anbefaler i hvert fald, at du prøver dem alle af, og måske laver en kombination. På den måde kan du hurtigst muligt få så meget information som muligt om emnet.

More articles