Sådan kan du gøre hvis dit toilet er stoppet

21 januar 2022 Steffen Hansen

editorial

Et stoppet toilet er noget af det mest irriterende man kan opleve. Der findes dog en masse råd og løsninger på, hvordan du kan få dit toilet op at køre igen. Hvis dit toilet ikke vil skylle ud, og vandet kun stiger mere, så prøv for det første, at lade toilettet stå i noget tid, og se så, om proppen er væk. Hvis dette ikke virker, så har vi lavet en liste med tre gode råd til, hvordan du kan få dit toilet til at virke igen. 

Kloakmester 

Prøv med en spand vand

Først og fremmest, kan du prøve at fylde en spand med vand og hælde det i toilettet. Nogle gange kan vandet være nok til, at proppen i dit toilet kan løsne sig. Hvis du har smidt andet i toilettet end bare toiletpapir, så kan det godt være, at du skal bruge nogle skrappere metoder til at løsne proppen. 

Frem med svupperen

Du kan også altid forsøge dig med en toiletsvupper. Det eneste du skal gøre, er at stikke svupperen i toilettet og begynde at trykke svupperen ned i toilettet, og derefter hive svupperen hurtigt op igen. Denne løsning skulle gerne løsne den eventuelle prop, der har formet sig nede i toilettet. 

Kontakt en kloakmester

Hvis du har prøvet det meste, eller ikke vil risikerer at ødelægge dit toilet, så kan du kontakte en kloakmester. En kloakmester kan hjælpe dig med stort set alt, der omhandler kloaker. En kloakmester kan helt sikkert hjælpe dig, helt uden at gøre skade på toilettet eller din kloak. 

Prøv at undersøg, hvem i dit område, der kan hjælpe dig med at slippe af med dit stoppede toilet. Du kan for eksempel gå på nettet og søge efter en kloakmester. Bor du for eksempel i Vejle, så kan du søge på kloakmester i Vejle, hvorefter du vil få et overblik over kloakmestre nær dig. 

Flere Nyheder