Rette steder at placere et gyngestativ

23 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo ret så heldigt nu om dage, at man kan købe et gyngestativ samlet eller mere og mindre samlet, så man enten bare lige skal sætte et par enkelte dele sammen, eller man kan faktisk placere det, som det skal være, efter det er købt.

Det gør, at man sparer tid ved at sætte det op og skulle samle det, og giver man det som gave til et barn, så kan man også hurtigere smække det op, end hvis man skulle bøvle med noget nær et gigantisk samlesæt af et gyngestativ, når barnet pakkede det ud – og blev utålmodig.

Man slipper også for at skulle lave det selv, og selvom det er sejt at gøre selv, så har man ikke forstand på at sikre det, som producenterne gør det, hvorfor man tager den bedste beslutning ved at købe sådan et gyngestativ fra en producent.

Men hvor skal man lige stille det?

Her kan man sætte et gyngestativ

Har men godt med plads i haven, så er der gode muligheder her, men man skal sørge for, at jorden ikke skråner for meget, så det kan dratte omkuld, når der kommer vægt i det fra et barn eller flere børn.

Man bør måske heller ikke stille det lige i midten af haven, hvis der kan løbe kæledyr rundt, eller man selv skal forbi. Selvfølgelig kan man altid vælte at rykke rundt på det stativ, men det er dog lettere, hvis man placerer det et fast sted.

Så bør man også holde øje med, at man ikke placerer det for langt væk, så man ikke kan holde øje med ens børn imens og det gerne fra indenfor. Således undgår man også, at ens barn skal løbe for langt efter gyngestativet og kan vælte på vejen.

Hvis du kan give det noget tynge i bunden, når du sætter det ned på jorden, så gør også gerne det.

More articles