Prisen på terrassen afhænger af flere forskellige faktorer

20 January 2021 Lasse Drescher

editorial

Der er mange, som går med tankerne om at få en terrasse i haven, da det bare er skønt at have. Det skaber mere liv og lykke i haven, men det gør den også bare pænere. Det gør det helt oplagt, netop at bruge mere tid i haven, specielt når sommerens lækre vejr rammer, hvor der kan nydes mad og drikke derude, men det kræver selvfølgelig også, at man får terrassen lavet.

Det er nemlig ikke altid billigt, og derfor bør du virkelig overveje, om det er lige nu og her, eller om det skal vente lidt. Det er nemlig ikke et projekt, som du lige påbegynder fra dag til dag, da du gerne skal have lagt en plan for, hvordan det skal komme til at gå. Du bør samtidig søge hjælp hos nogle kompetente folk, da det netop er vigtigt, at terrassen bliver helt perfekt, da der bare ikke skal være fejl eller mangler på den.

Hvad kan påvirke prisen?

Prisen varierer selvfølgelig meget, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest så har størrelsen jo meget at sige, da der jo er forskel på, om der skal bruges materiale til en terrasse som er lille eller en stor. Materialerne spiller samtidig også en rolle, da de netop også gør, at prisen vil være forskellig fra terrasse til terrasse. 

Eftersom der så er planlagt hvilke materialer der skal benyttes, så skal du også overveje, hvilken form for behandling træet skal have, men egentlig også hvad den skal placeres på. Der er oftest tre forskellige muligheder, som er at den enten er hævet 30 centimeter over jorden, eller på jorden, hvor den så er lagt på flis eller grus. Den sidste er så hvor man bygger terrassen på en allerede eksisterende stenterrasse. 

Du kan læse meget mere om, hvad der påvirker prisen hvis du klikker her.

More articles