Pendler skal hverken være for dominerende eller for anonyme

06 June 2018 Emilie Jacobsen
Pendler skal hverken være for dominerende eller for anonyme

Kender du det, at du træder ind i et rum, og at du så nærmest bliver væltet bagover ved synet af den store pendel, der hænger i loftet? Eller at du kommer ind i et rum og tænker, at det da godt nok ser fjollet ud, at de har valgt en så lille lampe til et så stort rum? Hvis du gerne vil undgå at begå en af de to fejl, er det vigtigt, at du tænker over størrelsen på den pendel, som du vil købe til dit hjem. Det handler nemlig om at finde en, der hverken er for lille eller for stor, og som hverken er for dominerende eller for anonym. 

Der er heldigvis mange forskellige former for pendler, som du kan vælge imellem. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde en, der både i design og størrelse passer til dit hjem. Du kan for eksempel se nærmere på webshoppen andlight.dk for at få et overblik. Der forhandler de en lang række forskellige slags lamper, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde dem, som du skal bruge. 

Når du skal købe en pendel, kan det faktisk netop være en god ide, at du starter med at tænke over størrelsen på den. Den vil du ikke kunne lave om. Hvis du starter med at kigge på udseendet, kan du ende med en lampe, der er alt for stor eller alt for lille. Det er ærgerligt, hvis du er blevet meget glad for en lampe, der bare slet ikke har den rigtige størrelse til dit hjem. 

Brug derfor først noget tid på at udvælge flere forskellige, som du godt kan lide. Kig derefter på, hvor store de er, og hvilke der passer i størrelsen til dit hjem. Når du har gjort det, kan du vælge den, som du synes bedst om. 

More articles