Overlad installation af robotplæneklipper til et professionelt firma

07 september 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Sommeren er snart overstået og det betyder at i stedet for at have siddet på din terrasse og nyde den, har du brugt 39 timer på at slå græs og køre på genbrugspladsen med afskåret græs. Det er tid du ikke behøver at bruge på at slå græs til næste år hvis du vælger at investere i en robotplæneklipper.

En robotplæneklipper vil overtage ansvaret for at din græsplæne dagligt bliver slået og du kan bruge din tid på andre og mere spændende ting. Som f.eks. at sidde på terrassen sammen med dine venner og familie og nyde sommeren og det gode vejr. 

Installation af robotplæneklipper

Før at du kan sidde og nyde sommeren og ikke bruge tiden på at slå græs skal robotplæneklipperen installeres. Det er noget du selv kan gøre eller du kan få et professionelt firma til at udføre opgaven. 

Installation af robotplæneklipper betyder at der skal installeres en oplader og der skal graves eller stikkes en kant ned, så maskinen ved hvor der skal klippes og lige så vigtigt, hvor der ikke skal slås. Det vil være lidt ærgerligt at komme hjem og tro at man kommer hjem til en nyslået græsplæne og i stedet ser ens stauderbede have en højde på 5 mm.

Larmer en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper er stort set lydløs og vil hverken genere jer eller jeres naboer. Samtidig kan du indstille den til at køre på et tidspunkt, hvor du ved at hverken du eller dine naboer er hjemme. Det betyder at du vender hjem til en nyslået græsplæne.

En robotplæneklipper køre på solenergi, hvilke betyder at den er miljøvenlig sammenlignet i forhold til de traditionelle plæneklippere der køre på el eller benzin.

Maskinen vil selv køre retur til opladeren, hvis den vurdere at den er ved at løbe tør for strøm. Det samme gør sig gældende, hvis det begynder at regne imens den slår græsset.

Flere Nyheder