Opnå flottere resultater med kreatin

21 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at øge din muskelmasse samt din styrke og din udholdenhed ved korte, hårde og gentagne øvelser kan du med fordel overveje at indtage kreatin pulver forud for din træning.

Hvad er kreatin?

Kreatin er et naturligt stof som findes i den menneskelige krop – især i musklerne. Du kan få kreatin via et dagligt indtag af kød og fisk. Og så kan du købe kreatin i pulver form som indtages forud for en sports præstation. Kreatin pulver har den store fordel at det hurtigt optages i kroppen.

Således er kreatin pulver opløst i vand ideelt til indtagelse umiddelbart inden en spidsbelastning. Det er nemlig ved kortvarigt hårdt og tungt arbejde at kreatin har den bedste effekt. Ved sports udøvelse så som landevejs cykling eller lang distance løb har kreatin så godt som ingen forbedrende virkning på præstationen.

Kreatin pulver er således mest velegnet som præstations fremmende middel for dig som dyrker eksempelvis kuglestød, vægtløftning eller lignende. Da kreatin gør dig i stand til at yde mere på den korte bane kan det også bruges i forbindelse med opbygning af muskel masse ved work out og løft. Og så kan du opnå styrke og udholdenhed ved konkurrencer hvis du bruger kreatin.

Hvor kan jeg købe kreatin pulver i høj kvalitet?

Hvis du ønsker at prøve kræfter med kreatin kan du købe kreatin i pulver form i diverse trænings butikker. Du bør altid vælge en leverandør som har speciale inden for træning, kost og ernæring. På den måde er du sikker på at få det rette produkt, og på at dette produkt holder en høj kvalitet.

Hos Only-Approved finder du udelukkende godkendte kost tilskud til træning. Du finder blandt andet et stort og velassorteret udvalg a kreatin produkter fra anerkendte brands. Klik ind og bestil kreatin online på https://www.only-approved.dk/ 

More articles