Nyt domicil? Få professionel hjælp til erhvervsflytning

05 February 2018 Christina Løvfall Hansen
Nyt domicil? Få professionel hjælp til erhvervsflytning

Det er ofte en stor opgave at flytte sin virksomhed fra et sted til et andet. Der er meget, som skal pakkes ned, sorteres og ikke mindst flyttes ind i de nye lækre lokaler. Derfor kan det være en stor fordel, at få hjælp af professionelle flyttefolk fra flyttefirmaet.dk. Vi er altid klar på en nye opgave.

 

Erfarne flyttekonsulenter

Vores flyttekonsulenter gennemgår i samarbejde med jeres virksomhed, hvordan flytningen skal foregår fra A-Å. Flyttekonsulenterne har gennem årene set et væld af flytninger, både de gode og de knap så gode. De har derfor rygsækken solidt pakket med erfaring, som de gerne deler ud af. Det kan være gode råd og vejledning til nedpakningen. Hvad er smart at pakke først og sidst, hvordan sikrer vi, at noget ikke går i stykke og lignende.

 

Innovative løsninger

Sammen gennemgår vi jeres behov i forbindelse med flytningen. Vi taler mulighederne igennem; er der brug for flyttelift, pallepakning eller andre innovative løsninger, som kan gøre jeres erhvervsflytning hurtigere og nemmere. For vi ved godt, at jeres virksomhed ikke kan præstere på sit normale niveau, når alle materialer og arbejdsredskaber står i kasser og på paller.

 

Flytninger af en hver størrelse

Landet over findes der virksomheder af alle typer og alle størrelse. Det ser vi som en professionel udfordringer, og vi ser frem til at hjælpe alle godt i mål med deres erhvervsflytninger uanset størrelse og omfang.

Vi kan håndtere landet største flytninger, og har allerede flyttet for både kommuner, hospitals afdelinger, biblioteker og tekniske skoler for at nævne nogle stykker. Blandt vores andre erhvervskunder kan vi nævne flere banker, medicinalfirmaer og energiselskaber – og hver gang vi møder en ny branche bliver vi overraskede over, hvad vores danske erhvervsliv har at byde på. Vores arbejde i flyttebranchen betyder, at vi får mulighed for at møde mennesker fra alle disse forskellige brancher, og det er en fornøjelse.

More articles