Med lakering af køkkenlåger behøver du ikke at skifte køkkenet ud

02 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Har du købt en bolig, hvor farven på køkkenet ikke lige falder i din smag? Måske er det så voldsomt, at du har overvejet, om du skal skifte køkkenet på grund af det. Der er dog ingen grund til, at du går så drastisk til værks. Med en lakering af køkkenlågerne kan du nemlig hurtigt og enkelt give dem en ny farve. Der er derfor ingen grund til at bruge mange tusind kroner på at skifte køkkenet, hvis det ikke er nødvendigt. 

Et af de firmaer, der står for lakering af køkkenlåger, er dibberndesign.dk. De har stor erfaring på området og kan sørge for, at du får et resultat, der kan holde i mange år fremover. Hvis det udelukkende er farven på køkkenet, der generer dig, er det derfor en perfekt løsning for dig. 

Hos dibberndesign.dk kan de lakere stort set alle former for køkkenlåger. Selvom dit køkken skulle være udført i et specielt materiale, vil det altså være muligt at få dem lakeret. 

Sådan gør du klar til at få lakeret lågerne 

Når du gerne vil have lakeret dine køkkenlåger, skal du rengøre dem så meget som muligt. Derefter skal du skrue hængsler, greb og beslag af, hvis du ikke ønsker, at de bliver lakeret. Hvis du gerne vil have, at de skal lakeres, skal du selvfølgelig bare lade dem sidde på. 

Dibberndesign.dk vil selvfølgelig helst have, at du skruer dine skuffefronter af, så du bare kan aflevere dem til lakering. Hvis dine skuffefronter er limet på, kan du dog godt indlevere hele skuffen. 

Når du går i gang med at tage lågerne af, er det en god ide, at du sørger for at markere på bagsiden, hvor lågerne skal sidde henne. Det bedste er at bruge en sprittusch og skrive i hullet, hvor beslaget har siddet. Dermed kan du nemt sætte lågerne på igen, når de er blevet lakerede. 

More articles