Man bør ikke overlæsse som flyttefirma

09 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som et godt flyttefirma ved man, hvor meget ens flyttevogne kan klare – lovligt – at have i sig, så man ikke læsser for meget i dem.

Godt nok presser man måske nogle ting sammen, så de står lidt i spænd og ikke rokker sig så meget frem og tilbage, når man kører – specielt hvis man skal over lange afstande ad kringlede veje med mange fald og stigninger.

Og så ved man også, hvordan man skal læsse tingene efter, hvad der er tungest, hvad der er skrøbeligt; hvad der er nemmest at få ud først, og hvad man skal være ekstra varsom med.

Den slags danner man sig gerne et overblik over, når man kommer ud og ser, hvor meget der skal flyttes.

Man har måske som kunde fortalt dette over telefonen, eller man har sendt nogle billeder af, hvad der skal flyttes, så man har styr på dette, og der højst dukker andre småting op, man skal have med, og ikke hele store læs mere.

Det kan blive farligt at flytte med overlæs

Som kunde er man også praktisk og ved, at man får bedst ud af at benytte sig af et flyttefirma i København, da man selv bor i byen og gerne vil have, at tingene bliver transporteret ud, eventuelt pakket ind og sat ind i ens nye hjem af professionelle mennesker.

Godt nok sparer man måske nogle penge ved selv at låne en lukket trailer og få familie venner til at hjælpe en, men hvis resultatet er, at de fleste af ens ting går i stykker undervejs, så er det ikke det værd.

Dog skal du heller ikke presse flyttefolkene til at tage mere med, end hvad der er lovligt, eller hvad der er forsvarligt.

Selvom der måske kun er tale om få møbler med videre, så skal man fordele det over flere omgange, hvis det er nødvendigt.

Ellers må man tage noget med selv, eller man må leje en flyttevogn mere, hvis man ikke orker flere ture frem og tilbage.

Flere Nyheder