Logo design til små og mellemstore virksomheder

16 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du indehaver af en mindre virksomhed, og har denne endnu ikke et flot og funktionelt firma logo? Så bør du faktisk rive et par timer ud af din travle kalender og prioritere et møde med en dygtig designer. Alt for mange virksomheder i den mere beskedne størrelses orden, for eksempel håndværker firmaer, får aldrig designet et ordentligt logo. Og det er faktisk en skam. For hvis der er noget, man har brug for som en virksomhed i den branche, er det at skille sig ud fra konkurrenterne.

Der er måske nok rift om de dygtige håndværkere, men det er der altså også om de gode kunder. Og hvis du ønsker, at såvel kunder som konkurrenter og potentielle interessenter skal tage dig og din virksomhed alvorligt, skal du som minimum kunne præsentere virksomheden med et passende logo.

Kan jeg selv designe mit logo?

Måske mener du dig fint i stand til selv at tegne et logo, som er brugbart i alle sammenhænge – eller du kender en som kan gøre det for en billig penge, men som ikke er uddannet grafiker. Det kan dog på ingen måde tilrådes, at du overlader ansvaret for logo design til en ikke fagperson.

Som det gør sig gældende for alle mulige andre fag, kræver logo design uddannelse, træning og visse evner ud i såvel det grafiske som i det visuelle. Grafiske designere er typisk mennesker med et godt øje for såvel detaljer som for de større linjer, og vil derfor have langt stærkere forudsætninger for at kunne designe et passende logo til din virksomhed end en ikke uddannet grafiker. Og så er du garanteret et logo, som er anvendeligt i alle sammenhænge – fra dit visitkort over din hjemmeside og til streamerne på siden af dine firma biler.

Du kan læse mere om firma logo design, og få et godt tilbud, på Logoshop.dk

More articles