Lave nogle fællesarrangementer på din arbejdsplads som elektriker

26 July 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som elektriker er man ofte ude på arbejde hos en kunde for at lave noget elektrikerarbejde.

Ofte er man endda alene om opgaven, så man kun er i kontakt med kunden og ikke ens kollegaer, ledelsen eller chefen og de andre, der er tilknyttet arbejdspladsen.

Måske møder man endda direkte op ude hos kunden på ens arbejdsdag, hvor man allerede har udstyret med sig, så man ikke engang runder hovedlageret eller hovedsædet for firmaet, inden man møder ind hos kunden.

Dette medfører, at man sjældent som alle medarbejdere er samlet til at snakke sammen og høre, hvordan det går, og er man virkelig uheldig, så er der endda kollegaer, hvor man kun lige har hilst på hinanden uden at have haft reelle samtaler sammen.

Derfor er det så uhyrligt vigtigt, at man sørger for at lave nogle arrangementer, som hele firmaet kan samles om og som giver værdi for den enkelte at deltage i.

Selv hvis det ikke lige er hovedattraktionen for alle med det givne event, man får stablet på benene, så ved man også, at det i lige så høj grad er en undskyldning for at samles og lære hinanden at kende, som det er en måde at opleve noget anderledes på.

Man kan mene, at det er firmaets ansvar for at sørge for den slags, men ledelsen kan have så travlt med almindeligt arbejde, at den slags lige bliver nedprioriteret, selvom man overser den samlede værdi, man ikke kan sætte et beløb på, for hele firmaet, at de får en sammenhørighedsfølelse på den måde.

De kan føle, det bare er en udgift til tant og fjas, men hvis man minder firmaet om, hvor vigtigt det er at samles høj som lav i firmaet, så kan de måske se fidusen ved det.

Ellers er man jo nødt til at arrangere den slags udenfor firmaets fire vægge som private mennesker.

Den mulighed foreligger også.

More articles