Lav en smart ordning med at skaffe træpiller til din pilleovn

23 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Pilleovne er jo ikke meget bevendte til at varme hjemmet op med eller stirre sig blind i flammerne, hvis man ikke har nogle træpiller til at fyre op med.

Så når man laver en investering i sådan en anordning, så skal man også huske det med udgifterne til træpiller, og så skal man finde ud af, hvor man skal have disse træpiller liggende.

For man skal helst have et nogenlunde arsenal af dem liggende, så man ikke konstant skal ud at købe dem; man kan jo netop risikere i en kold periode, at der bliver udsolgt af dem, når man skal bruge dem, hvorfor man sørger for at købe et godt parti hjem af dem med det samme.

Men det betyder så også, at man skal vide, hvor man gør af de træpiller, for det kan kræve rigeligt med plads at have rum til dem.

Hvem skal skaffe de træpiller og hvornår?

Når man så har fundet ud af, hvor de træpiller skal være, hvor man eventuelt skal bygge ud til dem, eller man skal rydde plads til dem, så skal man se på, hvor mange man har brug for.

Det smarte er selvfølgelig, at man konstant har et godt arsenal af dem, så man altid har til at fylde på, men måske i sommermånederne behøver man ikke have så mange liggende, og hvis man i en periode ikke lige har penge til dem, så må man måske lige være lidt smalhals i en periode og ikke fyre så meget med dem.

Det kan være en praktisk foranstaltning, at man laver en aftale med et sted om, at de kan levere træpiller til en med jævne mellemrum, så man altid ved, at man ikke kommer til at løbe tør for dem.

På den måde er varmen og hyggen sikret derhjemme.

More articles