Lær din baby bedre at kende med babyrytkmik

13 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er bare et meget specielt bånd mellem en baby og dens mor, der sætter sig helt fra fødslen af, hvorfor man også kan beskrive et svigt langt senere i voksenlivet, selvom man troede, det ikke havde fundet sted, eller man havde fortrængt det, men det lå bare latent hos en.

Båndet mellem mor og bar starter tidligt, hvor barnet skal have noget at spise hos sin mor og finde næring, og så skal den mærke kropskontakt, så den ved, at den ikke er alene.

Mor må helst ikke være for langt væk fra barnet for længe ad gangen, og man ser da også mødre, der pulser så meget om deres unge børn, at de stort set er praktisk uadskillelige med dem de første år af deres liv.

Men man vil også gerne være endnu bedre til at lære ens baby at kende og knytte båndet, og det kan man gøre med babyrytmik.

Styrk forståelsen med babyrytmik

For sådan et lille barn kan ikke sige, hvad der foregår, og hvad vedkommende oplever; man må bare afkode de tegn og lyde, som der kommer; men gråd kan komme af så meget og det samme kan latter.

Desuden skal det lille barn også lære at kommunikere med sine forældre, og det kan man for eksempel lære til babyrytmik i Køge.

Her får man styrket forståelsen mellem barn og forælder, og det kan være godt for både moderen og faderen at prøve, så man kan komme endnu tættere på ens barn.

For så kan man bedre afkode de signaler og tegn, som der kommer fra babyen af, for de kan være meget individuelle, og hvis man har travlt eller stresset, så skal man gerne kunne forstå signalerne ret hurtigt.

Derfor kan babyrytmik gå gen og blive en uvurderlig del af det at forstå dit barn at kende. 

More articles