Lad være med at vælge et varemærke som dit domæne

29 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

I dag kommer der hele tiden nye endelser ud, du kan have til dit domæne. Hvis du er hurtigt ude, kan du måske være heldig at registrere et allerede eksisterende varemærke på det domæne. Det vil jo være noget, som folk nemt kan huske. Så skal de bare huske endelsen på domænet. Tænk bare på, hvis du kunne få registreret IKEA eller Nike med en anden endelse end deres egentlige hjemmeside.

Men det vil være en rigtig dårlig ide for dig at gøre det. Dels får du ikke skabt din egen identitet til din hjemmeside, dels vil du meget hurtigt have firmaets juraafdeling på nakken. Derfor er det altså en rigtig dårlig ide for dig, at du kaster dig ud i den slags kopiering. 

I stedet bør du sørge for at vælge dit eget domæne, der er unikt. Forhåbentlig kan du skabe en virksomhed, der er så god, at du ikke behøver at lukrere på andres varemærker. 

Køb domæne og webhotel sammen

Når du har fundet frem til dit eget unikke domæne, er det en god ide for dig, at du køber det sammen med et webhotel. Dermed kan du gøre det hele nemmere for dig selv. Et af de steder, hvor du kan få hjælp til at finde billig webhotel og domæne er ledigedomæner.dk. De har dels en stor guide til, hvordan du kan vælge det rette domæne, dels kan de også hjælpe dig med at finde det rette webhotel, hvor du kan oprette din hjemmeside. 

Der er altså masser af inspiration at hente i forhold til at finde et domæne. Som du måske har opdaget, er der jo meget mere til processen end bare at vælge et ord eller to og så ellers komme i gang med hjemmesiden. Det er noget, som du bør tænke grundigt over. Læs derfor mere her

More articles