Lad dit lokale revisionshus hjælpe dig til fejlfri revision

27 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Som virksomhedsejer går du sikkert ofte rundt og frygter, at skat en dag hiver dig i audit – det såkaldte torskegilde. Dette sker som oftest hvis man ikke har 100% styr på sin årlige opgørelse af virksomhedens regnskab og måske har lavet fejl i nogle posteringer.

Derfor vælger de fleste virksomheder at overlade håndtering af bogføring og regnskab til professionelle bogholdere, regnskabs medarbejdere og revisorer. Så er man nemlig sikret at alt går korrekt for sig.

Få den bedste hjælp til revision og regnskab i Esbjerg

Hvis du som virksomheds ejer i Esbjerg og omegn står og mangler hjælp til såvel den daglige bogføring som til rådgivning angående din virksomheds økonomi og skattemæssige forhold kan du altid kontakte Raaby Revision ApS. Raaby Revision ApS har igennem mange år hjulpet erhvervskunder i Esbjerg til optimering af deres virksomheds økonomiske drift og administration.

Hos Raaby Revision ApS er du garanteret en på én og samme tid personlig og professionel service uanset størrelsen på – og typen af – din virksomhed. Du kan altid regne med at din revisor er up to date med de seneste regler og standarder inden for området, og at din bogholder med stor nøjagtighed håndterer den løbende bogføring i det ønskede regnskabs program.

Med Raaby Revision ApS vil du til hver en tid kunne fremvise et balanceret og gennemskueligt regnskab hvilket er en stor fordel når du skal gennemføre handler med din bank eller skal indgive din årlige opgørelse til skat. Når du vælger Raaby Revision ApS som din revisor i Esbjerg får du således sjælefred når det handler om virksomhedens skattemæssige forhold. Og så kan du altid kontakte din revisor hvis du er i tvivl om hvorledes du skal gribe virksomhedens finansielle dispositioner an.

Hvis du ønsker yderligere information om Raaby Revision ApS’ ydelser kan du kontakte virksomheden direkte på raabyrevision.dk.

More articles