Klip, farve og håropsætning hos din lokale frisør i Århus

08 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Trænger dit hår efterhånden til en ordentlig omgang? Så kan du med fordel allerede nu booke tid til en professionel frisørbehandling med klip, farve og styling hos din lokale salon.

Marias Hår – din frisør i Århus Nord

Hvis du leder efter en dygtig og kompetent frisør som kan sit fag til fingerspidserne kan du med fordel vælge Marias Hår – i hvert fald hvis du er bosiddende i Århus eller nærmeste omegn. Marias Hår har til huse i den hippe del af Århus Nord kaldet Trøjborg. Og den dygtige Maria Engedal Jensen kan give dig nøjagtig det trendy hår du ønsker dig.

Hvorfor skal jeg vælge Marias Hår?

Maria Engedal Jensen er uddannet frisør og har brugt mange år på at perfektionere sine evner og færdigheder inden for faget. Maria Engedal Jensen holder sig løbende opdateret gennem relevante kurser og efteruddannelse og er således altid up to date med de seneste trends og tendenser inden for hår mode og stil. Uanset om du ønsker dig en skarp korthårs frisure, rodet surfer garn eller måske en klassisk langhårs klipning kan Maria Engedal Jensen hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.

Hos Marias Hår kan du få udført de mest gængse hår behandlinger så som vask, klip og føn, bundfarve helfarve eller toning samt lyse striber, highlights eller baby lights.Der ud over får du selvfølgelig hos Marias Hår den bedste rådgivning og vejledning omkring såvel klip og farve som pleje og styling af dit hår.

På den måde vil din nye frisure kunne holde sig smuk og farven flot i længere tid. Og så tilbyder Marias Hår desuden opsætning af dit hår hvis du har brug for at se særligt godt ud på en stor dag – for eksempel dit bryllup eller din konfirmation. 

Du kan læse mere om Marias Hår på hjemmesiden mariashaar.dk

Flere Nyheder