Kan det bedst svare sig at købe luceplan lamper nye eller brugte?

07 august 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Mange mennesker kan godt lide de flotte Luceplan lamper, og det er der mange gode grunde til.

Og faktisk koster de ikke så meget, hvorfor det sagtens kan svare sig at købe dem fra nye, hvilket er vores hovedargument. Men nogle mennesker foretrækker at købe brugt af forskellige årsager, og det kan vi jo sagtens forstå.

For det første er det moderne og på mode at købe brugt, fordi man udnytter ressourcerne fuldt ud og bruger ting, til de ikke kan mere, end at man hver gang skal have nye ting og trækker på ressourcerne og forurener.

Men med Luceplan lamper ser det nu bare bedst ud, at man har dem fra nye af, så de rigtig kan tage sig flotte ud derhjemme uden at have hverken snavs, slitage eller være falmet i farven.

Desuden kan det blive et problem, hvis man gerne vil have mange af samme eller forskellige slags af disse lamper, og man insisterer på, at de skal være brugte.

Ved at besøge en butik og køber dem fra nye af, så er man allerede forbi dette problem, da man tit og ofte kan finde mange af samme slags, der er på lager, så man kan få dem tilsendt til en eller hente dem selv.

Skal man købe dem fra nye af, så kan man risikere at skulle vente længe på, at der kommer annoncer op med dem, og så ligner de garanteret ikke hinanden lige ud, som når de alle kommer af den samme kollektion.

Selv hvis man finder nok af de Luceplan lamper, man gerne vil have, så kan de være fordelt mange forskellige steder i landet, så man skal hen at betale dyr porto for at få dem sendt, og når private pakker ting ind, sker det ikke lige så forsvarligt, som når butikker gør det.

Skal man selv hente dem, så ender det med at blive dyrt i transportomkostninger, så man ikke sparer penge alligevel på købet.

Køb dem derfor fra nye af.

Flere Nyheder