Jagten på det perfekte byggecenter i Struer

30 oktober 2020 Johanne Hansen

editorial

Et godt byggecenter i Struer 

… lyder måske nemmere sagt end fundet? For nogle mennesker, kan det være svært at vælge blandt de tonsvis af byggecentre, som befinder sig rundt omkring i Danmark. Oftest er vi danskere kendte for at valfarte rundt på må og få efter diverse tilbud. 

Et godt eksempel kunne være jagten på de gode tilbud, når det kommer til aftensmaden. Her skal man både i REMA 1000 efter billig laks, i Føtex efter billige mandler og i Irma efter billig Ben & Jerrys. Vi er nogle tilbudsjægere og lige præcis derfo, har vi svært ved at slå os ned i jagten på det perfekte byggecenter i Struer.

Benyt din mentale sorteringscentral

En oplagt mulighed når du skal vælge byggecenter er selvfølgelig at strege alle de forskellige tilbud af fra din liste. Du må selvfølgelig gerne køre fra byggecenter til byggecenter, men hvis du vil gøre din hverdag lettere og mindre hektisk, hver gang du shopper ind til gør-det-selv-projekter, kan det være du skal til at sortere fra. 

Når du så står med det byggecenter, som måske lige har et bedre tilbud end det andet, men som stadigvæk ikke mangler nogle af de andre gode tilbud, skal du hen på sorteringscentralen: Her kigger du på de næste kriterer, der kan differentiere dit byggecenter fra de andre byggecentre. 

Kig på historien bag

En god idé kan være at kigge på historien bag. Hvor lang tid har byggecenteret ligget der, er det en familie som længe har haft byggecenteret, hvor det dermed er gået igennem generationer? Det kan virke troværdigt og ikke mindst være med til at opbygge en relation til byggecenteret.

Byggecenteret kan nemlig dermed have en specifik interesse i også at opbygge en speciel relation til dig, som de måske ser som en potentiel kunde, som også kan skaffe de næste generationer til centeret. 

Flere Nyheder