Idéer til dig, der vil træffe bæredygtige valg

25 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Vi har længe været dårlige til at passe på vores miljø og klima og vi ser desværre også resultaterne heraf nu. Det er på tide, at der sker noget og vi har mere end nogensinde før brug for forandring. Det gælder selvfølgelig både på et højere niveau, hvor vi taler lande og samfund, der skal træffe afgørende beslutninger og ændre på mange nuværende ting. Men, vi kan alle være med til at gøre en forskel, også selvom det bare er dig og din familie, der træffer nogle bæredygtige valg. Måske har du længe overvejet, at du ville gå mere op i bæredygtighed eller måske har du ikke tænkt over det før nu? Uanset om det er den ene eller den anden grund, så vil vi komme med nogle idéer til, hvordan du kan foretage mere bæredygtige valg. 

 

 

1. Anskaf dig en god varmepumpe 

Når du anskaffer dig en varmepumpe, så kan du opnå store besparelser på energiforbruget i dit hjem. Det betyder, at du både sparer penge, men samtidig optimerer du dit hjems energiforbrug og bruger derfor mindre. Det er derfor et bæredygtigt valg at anskaffe sig en varmepumpe, hvis blot man vælger en fornuftig en af slagsen. Hvis du ikke har forstand på, hvilken varmepumpe du skal vælge og hvilken størrelse du har behov for, så kan du søge på raska.dk, hvor du kan få vejledning til alle deres varmepumper.

 

2. Køb dit tøj i genbrugsbutikker 

Hvis du går op i at forbedre vores miljø og klima, så behøver det ikke være dyrt at træffe bæredygtige valg og du behøver ikke at anskaffe dig en varmepumpe. Du kan i stedet begynde at handle i genbrugsbutikker. Når du køber brugt tøj, så støtter du ikke produktionen af det nye og samtidig sørger du for, at det tøj, der allerede er produceret, får en længere levetid og ikke blot bliver smidt ud. Du kan træffe mange bæredygtige valg, der ikke nødvendigvis behøver at være dyre, men som alligevel gør en forskel. 

Flere Nyheder