Hvornår har jeg brug for specialtransport?

30 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Specialtransport er for dig, som har brug for at få fragtet vanskeligt håndterbart gods fra punkt A til punkt B. Så enkelt kan det egentlig siges. Men der er selvfølgelig meget mere uddybning at hente i det følgende.

Specialtransport – for gods af særlig karakter

Når et emne har en størrelse eller en tyngde som gør at det ikke kan fragtes på normal vis er det nødvendigt med specialtransport. Det kan også sagtens være at emnet har brug for at blive fragtet under helt særlige forhold. For let fordærvelige fødevarer vil det for eksempel gøre sig gældende at kølekæden ikke må brydes under vejs. Og visse former for maskinel eller apparatur som anvendes på laboratorier, i forbindelse med industriel produktion eller andre lignende steder skal måske håndteres med særlig forsigtighed.

Grundlæggende handler specialtransport om at fragte emner under hensyntagen til disses karakter og type. Og til formålet skal der bruges en særlig leverandør.

Hvem kan hjælpe med specialtransport?

Står du således for at skulle have fragtet vanskeligt håndterbare emner på tværs af landet eller måske endda til udlandet er det vigtigt at du vælger den rette transport leverandør. Din vognmand skal kunne dokumentere erfaring med transport af den form for gods du har behov for at få fragtet. Virksomheden skal være i besiddelse af den rette type køretøjer. Og så er det selvfølgelig også vigtigt at mandskabet er rustet til at håndtere opgaven på sikker og professionel vis.

Få den bedste assistance til specialtransport i Nordjylland

Et sådant vognmands firma finder du i AVAS. AVAS hed tidligere Aalborg Vognmandsforretning A/S men er nu kendt under navnet AVAS og repræsenterer en sammenslutning af større vognmands virksomheder i området. Du vil altid kunne få et skarpt tilbud på en stærk og fleksibel specialtransport løsning hos AVAS – læs mere på AVAS.dk

Flere Nyheder