Hvordan renser man lige ens træsko?

20 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er faktisk ikke så bøvlet at få renset ens træsko, for de er lavet af noget mere hårdført materiale, da de netop er beregnet til at blive brugt til groft brug, så de kan også holde til den hårde rengøring.

Selvfølgelig vil der altid være undtagelser, og køber du et par træsko, hvor der følger en beskrivelse med til, hvordan du skal rense dem, så skal du følge den med de midler, som der bliver anbefalet.

Men hvis der nu ikke er det, eller du vil forsøge dig frem på en anden måde, så er der forskellige ting at gøre, som der ikke kræver mange andre midler end dem, som man har i hjemmet – husk som sagt bare på, at det er for egen regning, at du gør skoene rene på den måde.

Men der er markant lettere, end hvis man skal lakere ens laksko, pudse de pæne kirkesko eller rense ens kondisko igennem.

Træsko kan holde til en del ved rengøringen

Som altid skal man lige se efter, hvad det er for noget materiale, som træskoene er lavet af, for det kan være de mere velkendte “hollandske”, hvor træskoen udelukkende består af træ, men de mere moderne, som man bruger i haven, den hurtige indkøbstur eller bare til at besøge naboen, har som regel nogle læderlag.

Disse lag kan du rense på samme måde, som man renser læder som regel, men hvis du ikke har tid til det, så kan du bare køre en våd klud over dem alt efter, hvor beskidte de er.

Er skoen blevet helt beskidt nedenunder, så kan man tage en højtryksspuler og skylle dem efter under sig, så man virkelig kommer skidtet til livs.

Dine træsko er bygget til at skulle holde til en del, så der er sjældent farligt at forsøge sig frem med at se, hvordan man bedst kan rense dem med de midler, som man har ved hånden.

More articles