Hvordan kan du bruge New Yorker vægge?

25 October 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Uanset om du kan lide at følge tidens trend eller ej, når du indretter hjemmet, så er der bare visse elementer, som aldrig går af mode. Her er det især værd at fremhæve New Yorker vægge. 

New Yorker vægge er en af de ting, som virkelig kan give din bolig et andet udtryk. Det er uanset, om du har besluttet dig for at forny den bolig, du allerede er i, eller hvis du er ved at bygge nyt. Derudover så har New Yorker vægge et moderne og stilrent udtryk, som gør, at det vil klæde boligen i mange år frem. 

Oplev de mange muligheder med New Yorker vægge

Det særlige ved New Yorker vægge er, at du kan bruge dem som en slags ruminddelere. Selve væggen vil være opbygget af smedejern, som selvfølgelig svejses i de mål, som du ønsker. Derefter sættes der glas i den ramme, der er bygget, så der bliver god plads til, at lys kan komme igennem. 

Det der er så smart ved New Yorker vægge er også, at du selv kan bestemme, hvor i boligen du vil bruge den. Du kan bruge den som en rumdeler ind til et walk-in closet, det kan fungere som den væg, der går fra entréen og ind til resten af boligen, eller du kan bruge den som en del af køkkenet, så køkkenet bliver en mere integreret del af den resterende bolig. 

Som du nok kan fornemme, så er det nærmest kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan du kan bruge New Yorker vægge. 

Få bygget New Yorker vægge i unikke mål

Hvert hjem kan kræve forskellige løsninger. Det gælder selvfølgelig også, når det kommer til New Yorker vægge. Derfor vil du også opleve, at firmaerne er gode til at lave skræddersyede løsninger, så den enkelte New Yorker vægge kan komme bedst muligt til udtryk: https://www.new-yorker.dk/

More articles