Hvordan foregår fysiurgisk massage?

14 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

For at få det maksimale ud af en fysiurgisk massage, anbefales det, at du booker en session af minimum en times varighed. På den måde får massøren nemlig mulighed for at komme samtlige muskler i hele kroppen igennem og gå i dybden med hver enkelt.

Når du lægger dig på briksen hos en fysiurgisk massør, skal du være forberedt på, at der her ikke er tale om en afslappende omgang wellness massage. Det vil være meget lidt sandsynligt, at du falder i søvn imens. Tvært imod kan massagen undertiden opleves som lettere ubehagelig, afhængig af hvor mange spændinger og myoser, du har pådraget dig, og hvor længe de har siddet i din krop.

En fysiurgisk massør vil massere hver enkelt muskel i hele kroppen, fra udspring til fæste. Massage foregår ved dybtgående strøg, som bliver ved indtil musklen så at sige giver slip. Og så går massøren videre til den næste muskel.

Hvem kan have glæde af fysiurgisk massage?

Hvis du ofte lider af stivhed og hold i nakken, hovedpine som følge af spændinger i skuldrene, smerter over lænden, spændte arme – ja, kort sagt alt hvad der kendetegner en rigtig kontor krop – vil du kunne have stort udbytte af en omgang fysiurgisk massage på regelmæssig basis.

Med fysiurgisk massage vil du kunne mærke din krop komme til live igen, da alle muskler får tilført frisk blod og ilt, og bindevævet samtidig bliver godt og grundigt strakt igennem. Du vil opnå øget bevægelighed i dine led, eftersom ligamenterne i skulder, knæ, albuer og hofter også styrkes og afspændes. Og alt dette vil udmønte sig i færre smerter, bedre nattesøvn, og et højnet energi niveau i hverdagen. Alt i alt en ren gevinst for dig med et stillesiddende arbejde!

Du kan bestille tid til en grund fysiurgisk massage i Århus på dorthemargrethe.dk

More articles