Hvor har du behov for sand og grus henne?

01 March 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Både private og erhverv kan have brug for sand og grus til udlægning, men for den gængse læser er det nok mest interessant at tage fat i privatbrug, så vi vil her forklare lidt om, hvor man kan bruge sand og grus i Salling henne, når man får det herfra.

Det kan sådan set være helt så småt som, at man skal bruge noget sand til noget pynt udenfor, hvor sandet skal holde artefakterne på plads, men det kan jo også være i den klassiske sandkasse, hvor man har brug for noget sand.

Så kan det også tænkes, at man har nogle huller i jorden derhjemme, som man godt kunne tænke sig at dække til med noget sand, fordi det vil give det flotteste resultat til sidst.

Måske vil man bruge det til at lave en falsk fornemmelse af en strand til en fest derhjemme eller som permanent udsmykning til haven.

Sand og grus

Man kan bruge sand og grus til meget mere

For så at afslutte med gruset så er det jo noget, som man kan bruge lige så mange steder hvis ikke flere.

Det kan være den velkendte løsning med at lægge det ud på gårdspladsen og indkørslen, hvis man har sådan en, og man er træt af overfladen af jord, og man ikke gider lægger fliser.

Måske er der også områder i haven, som man udlægge med grus, fordi man er træt af at skulle slå græs, så man sløjfer dele eller hele haven.

Grus er også godt at bruge til huller, og generelt skal man holde øje med indkørslen og gårdpladsen, når man får besøg af køretøjer, fordi man er let kan komme til at få spor, hvor biler har kørt rundt, og der kan ligeledes kommer huller.

Du kan nok se, at sand og grus kan bruges til meget.

More articles