Hvis du vil vide mere om e-handel

26 november 2020 Lotte Hindsberg

Hvis du beskæftiger dig med – eller har planer om at beskæftige dig med e-handel og gerne vil lære mere om emnet, har du flere gode muligheder. 

Du kan lære om emnet her: https://e-news.dk/. Eller du kan tage et 6 ugers kursus, hvor du både lærer om e-handel og anden form for online markedsføring. Kurset er gratis, hvis du er ledig, men det er også muligt at deltage selvom man har et arbejde, eller hvis man f.eks. har planer om at starte en webshop.

Da det er e-handel, findes der selvfølgelig også en masse viden på internettet. Både i form af videoer på YouTube, blogs og whitepapers.

Hvad omhandler online markedsføring?

Online markedsføring omfatter en lang række emner og det er tæt på umuligt at være ekspert i dem alle. Men det er vigtigt at have en grundlæggende viden om dem alle, så man sikre at de kan til og fravælges ud fra hvad der passer ens forretning bedst. 

Online markedsføring er emner som SEO, søgemaskine optimering, Google Adds, Google business og SoMe. Alle emner som ændre sig hurtigt og ofte. Derfor er det områder, hvor man skal holde sig løbende orienteret.

Skal du selv lave din online markedsføring?

Som virksomhedsejer, især hvis du har en virksomhed med ingen eller få medarbejdere, har man mange kasketter på og ofte er pengene små. Uanset er det vigtigt at du prioritere din online markedsføring. Enten skal du selv gøre det og du skal være opmærksom på, at det er en tidskrævende opgave eller også skal du finde penge i dit budget til markedsføring.

Det kan også være et mix. Det vigtigste er at du ikke gør noget. Syntes du det er et spændende emne, så kast dig ud i det, men syntes du det er kedeligt, bør du få et bureau eller en ansat til at sørge for din online markedsføring.

Flere Nyheder