Hvilken udbyder af webhosting skal du vælge?

16 November 2021 Silje Hansen

editorial

Når du skal have en hjemmeside eller starte en webshop, kommer du ikke til at undgå at forholde dig til hosting. Webhosting er nødvendigt for at kunne få en plads på internettet. Her kan du pege dit domæne hen til, så din hjemmeside kommer frem, når man søger efter din virksomhed. Når du vælger et webhotel, vil alle dine filer og data være opbevaret der. Det er nødvendigt før din hjemmeside bliver synlig på det domæne, som du har købt. 

Der er i dag flere virksomheder som tilbyder webhosting. Du bør derfor undersøge markedet for at finde frem til, hvad der er det rette valg for din hjemmeside eller webshop. Der vil være forskel i priserne alt efter, hvilken udbyder du vælger. Hertil tilbyder de fleste også forskellige priser.

image

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger webhosting?

Når du skal vælge en udbyder der skal hoste din hjemmeside eller webshop, er sikkerheden utrolig vigtig. Især, hvis du også bruger en webmail. Her er en række fortrolige informationer og filer, som helst ikke må komme ud. Derfor er det en fordel at vælge en større udbyder, da de oftest også har gjort en ekstra indsats for sikkerheden.

Der kan opstå situationer, hvor du kan have behov for hjælp eller support. Derfor bør du også lægge vægt på, hvad du får tilbudt af support, når du vælger et hostingfirma. Det skal være sådan, at de er let at komme i kontakt med via chat, telefonisk eller mail. Et problem eller nedbrud på en webshop kan være en dyr affære for dig, hvorfor det er vigtigt at kunne få hurtig assistance, når der er behov for det.

Vælg Simply.com som udbyder af webhosting

Hvis du leder efter den bedste udbyder af webhosting i Danmark, er der ingen tvivl om at du skal vælge Simply.com.

More articles