Hvad kan en maler gøre for dig?

30 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Når du skal i gang med at finde et malerfirma til dit projekt hjemme i din bolig, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Det kan godt være svært at vide, hvad en maler egentlig kan gøre for dig, udover kun at male. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil skrive de andre ydelser, du kan få en maler til at udføre. 

1. Tapetsering 

Hvis du gerne vil have tapet i nogle rum, så kan det godt være en temmelig uoverskuelig projekt at gå i kast med selv. Tapet er lidt sværere materiale at arbejde med end maling, da du skal sikre, at tapetet får en lige og jævn overflade, uden buler eller flossede kanter. En maler kan hjælpe dig med at få lavet en smuk tapetvæg i din bolig. Du kan også få rådgivning om, hvilke slags tapet du skal vælge. Tapet varierer nemlig i kvalitet og pris, så du skal helst investere i noget, der kan holde uden at famle med tiden.

2. Facade-behandling af dit hus 

Dit hus facade kan godt blive temmelig skadet af det vejr, vi har herhjemme i Danmark. Med skiftvis regn, blæst og slud kan facader ved huse godt blive triste se på med tiden. Der kan komme revner eller plamager på husvæggen, som du kan få behandlet med facade-behandling. En maler bruger specielle produkter til at få fjernet disse begyndende revner eller store plamageområder. Du kan kontakte dit lokale Malerfirma i Humlebæk og høre, hvad de kan gøre for at hjælpe dig med dit hus facade. 

3. Klargøring af maling

En maler kan også hjælpe dig med at klargøre væggene til maling. De kommer ikke bare ind i dit hus og begynder at male. En maler vil først afdække de områder, hvor du har møbler eller andre ting stående. Du kan også fjerne dem, så de ikke er i vejen for malerarbejdet. Men maleren vil afdække gulvet, og rengøre væggen før han eller hun begynder at male. Det er særligt vigtigt, hvis han skal male lister eller paneler. Her kan der nemlig godt sidde snavs eller støv, der kan give en ujævn overflade, hvis det bliver malet henover. 

More articles