Hvad er hovedformålet med dit trommesæt

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig kan man få trommesæt i mange forskellige prisklasser, men generelt er det jo ikke helt billigt at anskaffe sig sådan et instrument, når man sammenligner med, hvad man ellers kan øve sig på.

Desuden fylder sådan et trommesæt godt til, det tager en del at flytte, hvis man skal rykke det fra ens hjem til øvelokaler og spillesteder – og så larmer det, når man øver sig.

Derfor må man antage, at du tog dig et meget bevidst valg om, hvorfor du gerne ville have sådan et trommesæt.

Det kan der være mange grunde til, og det kan jo være noget såre simpelt, som at du godt kunne tænke dig at røre dig lidt uden at skulle udenfor, og du kunne lære at holde rytmen på et instrument, og hvor du ikke skulle være bange for at spille falske toner.

Men det er da også lidt et kortsigtet mål, er det ikke?

Udlev drømme med de trommer efter dit ønske

Man skal øve sig i mange, mange timer, før man bliver rigtig god til noget, men man kan jo også øve sig mindre, og måske er ens mission i livet bare at blive god til at spille trommer – og så er det dét.

Men måske ønsker du, at du bliver så dygtig, at du danner et band eller kommer med i et, hvor I bliver berømte, så andre ser op til dig.

Du kan også uddanne dig i trommerne, så du ender på skole med trommerne og lærer teknikken, måden at lave dem på, mange spilteknikker og ikke mindst at undervise i trommer.

Der er også dem, der gerne vil leve af at spille trommer, hvor de så springer til for en artist, når vedkommende skal indspille musik eller ud at optræde, hvor der ikke er faste medlemmer til den slags.

Men skal du have gode trommer, så skal du have dem fra www.drumlimousine.dk.

Flere Nyheder